Fă-ți o rezervare Meniu
Laminarea genelor

Laminarea genelor

Laminarea genelor 6 motive să încerci!

 

Laminarea genelor a fost o experiență wow pentru mine! Prin firea-mi naturală, nu mă încântă tot felul de pseudoschimbări. În esență tot noi rămânem cu bune și rele! Dar, cred cu tărie că este esențial să avem grijă de noi, să potențăm ceea ce ni s-a oferit! Așadar, când colega mea, Margareta, și-a făcut cursul de laminare de gene/sprâncene, am zis că e nice, dar stăteam la distanță. Până într-o zi când am zis, hai să încerc, nu e ceva pe termen lung, dacă nu îmi place la un moment dat efectul dispare. Zis și făcut!

M-am programat și laminarea genelor s-a întâmplat! În timpul ședinței mă tot gândeam oare cum vor fi?! Dacă îmi lasă mai mult vopseaua și se văd prea tare, sau dacă nu o să se vadă deloc?! Dar la final…ce mi-a plăcut. Niciodată nu am avut genele lungi si curbate! După sedinta se vedea că am si eu gene. Ieiiii! Bucurie mare pentru mine că mi-a ușurat rutina! Clar i-am zis colegei ca nu mai scapă de mine ????

Iată ce mi-a placut:

  1. Se observă fără rimel. În timpul laminarii se si vospesc genele/sprâncenele și devin mai închise la culoare! Dacă folosești si rimel…efectul este waw. Și nici măcar nu trebuie să insisti!
  2. Sunt mereu curbate chiar daca nu folosești rimel. Mai ales pentru mine, când, diminetile sunt pe repede înainte!
  3. Te țin 4-6 saptămâni lejer;
  4. Nu ai ritual de întreținere după;
  5. E un serviciu accesibil tuturor;
  6. Iar Margareta are o atingere și răbdare extraordinară!

Laminarea de gene pentru mine a fost salvatoare, o dată ce incerci, iti place. Nu e ceva ce îți schimba cu mult fizionomia! Ci doar îmbunătățește ceva ce exista deja! O recomand cu drag tuturor doamnelor, mai ales că vin atâtea zile ce ne sărbătoresc!

Nu are rost să amânați! Stiți unde ne gasiți, la centrul Symbiosis, pe Calea Turzii, nr 61, Cluj-Napoca! Noi vă pregătim camera! ♥

Numai de bine, Veronica!

Share

Alte Articole Asemănătoare

Fă-ți o rezervare acum!