Fă-ți o rezervare Meniu
Masaj cu pietre vulcanice Cluj 90 min-290 lei

Masaj cu pietre vulcanice Cluj 90 min-290 lei

Masaj cu pietre vulcanice – sinergie între corpul fizic și cel energetic!

Dacă îți dorești o relaxare și energizare profundă atunci masaj cu pietre vulcanice este cea mai bună terapie aleasă. Acest masaj cu pietre vulcanice combină utilizarea pietrelor vulcanice  încălzite cu uleiuri esențiale aplicate pe tot corpul. Masajul încălzește astfel țesuturile în profunzime, relaxând și decongestionând tensiunile acumulate în organism. Prin masajul cu pietre vulcanice se creează o armonie între corpul fizic și cel energetic, starea de după fiind echilibrată!

Această terapie cu pietre se bazează  pe disciplinele orientale, conform cărora există 7 puncte energetice numite chakre localizate de-a lungul canalului central al corpului, centre ale energiei vitale care sunt legate de anumite organe ale corpului. Din cele 7 puncte energetice, energia este distribuită în întreg organismul prin numeroasele canale energetice ce traversează corpul.  Primul efect al stimulării acestor puncte energetice este starea de bine răspândită in tot corpul.

Beneficiile masajului cu pietre vulcanice:

 • Unul dintre cele mai importante beneficii ale unui masaj cu pietre vulcanice îl reprezintă termoterapia, ce acționează asupra organismului în multiple moduri:
  • Imbunătățește circulația locală
  • Circulația sângelui prin țesuturi
  • Ajută la creșterea efectelor uleiurilor esențiale
 • Eliminarea toxinelor
 • Scăderea tensiunii arteriale
 • Diminuarea spasmelor musculare
 • Creșterea temperaturii locale
 • Diminuează sau elimină problemele de la nivelul articulațiilor
 • Accelerează asimilarea oxigenului la nivel celular
 • Crește abilitatea fibrelor de colagen de a se întinde
 • Ajută la eliminarea edemelor sau a vânătăilor

Beneficiile aplicării uleiurilor esențiale:

Uleiuri esențiale Young Living Diette clujUleiurile esențiale din masaj cu pietre vulcanice sunt folosite de sute de ani pentru efectele lor vindecătoare și purificatoare asupra organismului, de către doctori și vindecătorii străvechi care le-au utilizat atât pentru  aromaterapie, pentru consum si aplicarea acestora pe piele.

Cercetările au demonstrat remarcabilele proprietăți vindecătoare conținute în aceste uleiuri esențiale, acestea fiind un concentrat puternic de antioxidanți, obținut din material vegetal brut precum flori, frunze, lemn, scoarță, rădăcini, semințe si coji.

Procedura de masaj cu pietre vulcanice:

Într-un ambient relaxant, în care se aude muzica pe fundal clienta este așezată pe masa de masaj. Pietrele vulcanice care au fost preîncălzite la o temperatură de aproximativ 50-60 grade sunt așezate în punctele energetice ale corpului. Bineînțeles, în prealabil se pregătește întreg organismul prin manevre de efleuraj. Pietrele vulcanice  au diverse forme pentru a putea fi adaptate diverselor părți ale corpului. Pietrele mari, dar foarte fine, se așează fie pe stern, fie de o parte și de alta a coloanei vertebrale.

Pietrele vulcanice de dimensiuni medii se folosesc pentru masajul propriu-zis, prin tehnicile obișnuite de relaxare: pietrele alunecă, exercitând o presiune ușoară de la stânga la dreapta sau de sus in jos. Cele de dimensiuni mici se așează între degetele de la picioare pentru stimularea circulației periferice.

În momentul în care se intensifică circulația sangvină, se intensifică și procesul de detoxifiere al ficatului și  rinichilor, lucru care duce în final la echilibrarea organismului.

 

 

Pietre vulcanice Diette clujMasaj cu pietre vulcanice poate fi aplicat atât întregului corp cât si unei singure părți (spate). Acest tip de masaj poate fi folosit cu succes în managementul durerii cât și pentru înlăturarea stresului. Pietrele vulcanice au un nivel ridicat de fier și magneziu, lucru care ajută  la menținerea îndelungată a căldurii.

Pietrele lucrează acolo unde corpul are nevoie, iar zonele în care pietrele pierd repede căldura sunt zonele unde există un dezechilibru, iar când organismul funcționează normal, temperatura constantă a pietrelor crește circulația  și schimburile metabolice, astfel că organismul va funcționa normal.

Bucură-te de efectul combinat al masajului cu pietre si al aromaterapiei, pentru un echilibru perfect între corp și minte!

 

Alte Servicii Asemănătoare

Fă-ți o rezervare acum!