Fă-ți o rezervare Meniu

Masaj facial Cluj

Pentru cine este recomandat?

Masaj facial este recomandat aproape pentru toate tipurile de ten, excepție făcând tenul acneic.

De ce să facem masaj facial?

Masaj facial

Avem tendința să uităm de tenul nostru sau să credem că este suficient să punem un ser și o cremă și Doamne-ajută la tinerețe fără bătrânețe.

Mi-ar plăcea să dețin o cremă minune, dar știm că nu este, însă subestimăm puterea unui masaj facial, făcut regulat.

Credem că e doar un tip de masaj și acela fiind până intră crema în piele. Deoarece și tenul are musculatură și ganglioni, ne putem imagina ce face un drenaj limfatic sau masaj de lifting. Sau nu ne imaginăm și simțim pe propria piele ce poate face un „doar” un masaj facial.

Acesta  poate fi văzut ca sala de sport pentru ten.

Drenajul limfatic ajută ca limfa să funcționeze optim și să scăpăm de inflamații, „puffy eyes”.

Stimulând circulația sangvină, ajutăm să aducem sânge proaspăt la nivelul fetei, avem grijă și de ridurile formate sau cele în devenire să se diminueze.

Masajul se încheie cu un masaj la scalp sau cu o mască și un masaj la scalp

 

Ce spun clienții noștri

Am fost la salon. Luminos, curat, confortabil. Atmosfera este relaxanta, plina de … energii pozitive! Esti intr-un univers zen, cu muzica ambientala care te relaxeaza si cu invataturile lui Osho, cuprinse in cateva carti care se “odihnesc” pe-o etajera. Dupa tratament te simti refacut si plin de vitalitate. Iar Veronica si Mihaela sunt doua minunate profesioniste, nu numai competente, dar si teribil de sufletiste si de implicate pentru fiecare caz in parte. Ele fac ca TOTUL sa fie cald, prietenos, distins, elegant, rafinat. Bravo! Felicitari!

Nazarica Moldovan

Un salon foarte curat unde ai parte de relaxare si de servicii profesionale garantate. Recomand cu drag! Rezultatele sunt surprinzătoare

Teodora Doina

Minunat! Recomand toate tipurile de masaj! Curat, atmosfera deosebit de placuta si relaxanta, servicii de calitate! Masajul cu pietre vulcanice e cireasa de pe tort!

Oana Roxana Pintea

Atmosfera super chill si de relaxare, perfect dupa o zi de munca Awesome ladies! ❤️❤️

Elena Ciuperca

Un loc minunat!!!

Ramona Murariu

Fă-ți o rezervare acum!