Fă-ți o rezervare Meniu

Tratamente faciale Cluj

Tratamente faciale – soluția pentru orice tip de ten

Tenul necesită o îngrijire deosebită. Sunt mulți factori care contribuie la îmbătrânirea acestuia cum ar fi: poluarea, soarele, alimentația neadecvată, dereglările hormonale, etc. De aceea,aceste tratamente  faciale au ca scop curățarea, hidratarea și rejuvenarea tenului. Este esențial să acordați tenului un astfel de tratament cel puțin o dată pe lună! Protocolul de tratament se va stabili împreună cu cosmeticiana în urma unei consultații făcute în prealabil, în care vi se va indica tipul tenului, cremele și serurile folosite!

Expunerea la soare poate afecta în timp pielea și poate duce la apariția îmbătrânirii premature și a petelor pigmentare.

Tratamentul cu Vitamina C stimulează reînnoirea celulară, sinteza de colagen și melanină, asigură o hidratare și regenerare profundă și reduce radicalii liberi responsabili de îmbătrânirea pielii.

Tratamentul poate cuprinde:

  1. Demachiere, tonifiere, exfoliere, masaj facial+ser(vitC), masca, crema de final cu vitamina C.
  2. Demachiere, tonifiere, masaj facial, masca+ fiola vit C, crema cu vit C+E.

Hidratarea pielii este esențială pentru menținerea aspectului sănătos și tânăr. Totodată, o bună hidratare previne apariția ridurilor și reduce profunzimea acestora.

Tratamentul include:

  1. Demachiere, tonifiere, mască enzimatică(exfoliere), ser, masaj facial, mască hidratantă, cremă de final

Esența acestei linii este o selecție de ingrediente active ce contrbuie la controlul secreției glandelor sebacee si proliferarea bacteriilor

  1. Demachiere, tonifiere, mască enzimatică(exfoliere), extracții, dezinfecție, mască calmantă, cremă de final
  1. Demachiere, tonifiere, microdermabraziune, masca, cremă regeneratoare.
  2. Demachiere, tonifiere, masaj facial+ ser, mască regeneratoare, cremă de final.

Tratamente faciale personalizate în funcție de nevoile tenului combinate cu masaje faciale  de drenaj, lifting sau relaxare pentru o buna absorbție a ingredientelor active.

Este important un ritual de îngrijire pentru acasă, pentru a maximiza rezultatele obținute în salon, de aceea fiecare tratament are produse disponibile pentru îngrijirea la domiciliu

Ce spun clienții noștri

Am fost la salon. Luminos, curat, confortabil. Atmosfera este relaxanta, plina de … energii pozitive! Esti intr-un univers zen, cu muzica ambientala care te relaxeaza si cu invataturile lui Osho, cuprinse in cateva carti care se “odihnesc” pe-o etajera. Dupa tratament te simti refacut si plin de vitalitate. Iar Veronica si Mihaela sunt doua minunate profesioniste, nu numai competente, dar si teribil de sufletiste si de implicate pentru fiecare caz in parte. Ele fac ca TOTUL sa fie cald, prietenos, distins, elegant, rafinat. Bravo! Felicitari!

Nazarica Moldovan

Un salon foarte curat unde ai parte de relaxare si de servicii profesionale garantate. Recomand cu drag! Rezultatele sunt surprinzătoare

Teodora Doina

Minunat! Recomand toate tipurile de masaj! Curat, atmosfera deosebit de placuta si relaxanta, servicii de calitate! Masajul cu pietre vulcanice e cireasa de pe tort!

Oana Roxana Pintea

Atmosfera super chill si de relaxare, perfect dupa o zi de munca Awesome ladies! ❤️❤️

Elena Ciuperca

Un loc minunat!!!

Ramona Murariu

Fă-ți o rezervare acum!