Fă-ți o rezervare Meniu
Corpul este al nostru!

Corpul este al nostru!

Corpul este al nostru! Este lăcașul sufletului. Prin el trăim emoțiile și experimentam diferite roluri în aceasta viata. Ne este prieten. Chiar cel mai bun și devotat! Și când ne comportam neadecvat, corpul nostru își formează programe de apărare, care sa ne mentina în viață.

El ne transmite semnale dacă o situație este potrivita pentru noi sau nu. Trebuie doar sa îl ascultam. Sa fim atenți. În el se somatizează toată trăirile și emoțiile. Ideal ar fi ca orice emoție să o simțim, să o trăim,  să o controlam( să nu degenereze în ceva agresiv pentrt noi și cei din jur). Reprimarea acestora duc de obicei la diferite boli.

Cum putem sa trăim emoțiile?! Îți dai voie 5 minute, 1 zi sau în funcție de situație sa simți: supărare, tristețe, furie, bucurie, etc. Dar să nu stăi în aceea emoție mai mult decât este necesar. Poti sa fii supărat și sa faci treburile zilnice.

Poți sa le transmiți celor din jur, cu respect, ca ai o zi/perioada în care simți aceea emoție  dar poți sa te concentrezi și pe alte situații. Si te întrebi cum e posibil? Starea constantă a sufletului este liniștea și pacea! Supărările sunt doar norii de pe cer, vin si trec. Și dacă reușim sa activăm din starea de bază, vindecăm emoția!

Clar, este un proces. Nu este atât de complicat, este la îndemână tuturor. Necesită doar alegere conștientă! Sa te întrebi dacă te ajuta sa ramai intr-o emoție? De ce să ramai? Cu ce te ajuta? Poți sa schimbi ceva? Întrebarile schimbă traiectoria, conștientizarea este doar începutul!

Sunt cărți, terapii alternative ce te pot ajuta sa le vindeci! Doar trebuie să cauti ce ți se potrivește! Ai grija de corpul tău. Fii bun/ă cu el!

Un univers de energie îți trimit!

Cu mare drag, Veronica

Share

Alte Articole Asemănătoare

Fă-ți o rezervare acum!