Fă-ți o rezervare Meniu
Fă pace cu al tău corp

Fă pace cu al tău corp

 

Prin natura domeniului meu am intrat în contact cu sute de cliente (toate dragi mie). Majoritatea au avut ca și scop slăbirea în kilograme care implicit duce la diminuarea celulitei și schimbarea metabolismului! Deși, în timp procedurile de slăbire au devenit o modalitate de relaxare și le-au integrat în programul propriu ca metodă de reîncărcare a bateriilor.

Clar fiecare dintre ele au avut rezultate diferite, dar ceea ce am observat este că:

Și vă întreb sincer

Cum credeți că sentimentele de respingere față de propriul organism ajută că acesta să funcționeze optim?! Cu siguranță ați citit sau auzit că organismul este prietenul dumneavoastră, așadar tratați-l ca atare! De aceea, vă încurajez ca atunci când faceți o schimbare în stilul de viață să dați mâna cu voi înșivă, să aveți răbdare, să vă acordați timpul necesar și să aveți încredere că tot ceea ce faceți va avea rezultate!

Este primul și cel mai important pas! Nu fiți proprii cârcotași și lăsati-ne pe noi să vă ajutăm pe acest drum!

Respect motivul fiecăreia în parte deși, pe mine personal mă interesează buna funcționare a organismului. Mereu mi-am zis că dacă influențez și cu 5% starea de bine a clientei sunt mulțumită. Și de multe ori zâmbetul și bucuria de la sfârșitul terapiilor îți fac ziua mai frumoasă!

Share

Alte Articole Asemănătoare

Fă-ți o rezervare acum!