Fă-ți o rezervare Meniu

Despre noi

SYMBIOSIS – TERAPII CORPORALE ȘI FACIALE

Cine suntem?

SYMBIOSIS rezonează cu ideea de a avea grijă de noi atât la exterior cât și interior. Experința ne-a dovedit că o persoană își poate crește stima de sine, să capete încredere atunci când întregul organism se armonizează. Echipa SYMBIOSIS  este dornică să contribuie cât mai mult la procesul de remodelare, relaxare și  armonizare al organismului. Cu experiența căpătată de-a lungul timpului oferim consiliere și susținere pe durata terapiilor  de remodelare corporală și cosmetică facială. Scopul activității noastre este de a obține rezultate cât mai bune și cliente cât mai fericite. De aceea relația dintre terapeută și clientă este cel mai important aspect pentru noi! Centrul SYMBIOSIS  este situat pe Calea Turzii, nr. 61, Cluj-Napoca. Vă așteptăm într-o atmosferă relaxantă pregătite de a vă oferi soluțiile potrivite vouă.

Ce oferim?

In cadrul centrului SYMBIOSIS vei găsi o gamă variată de terapii integrate ce te vor ajuta să obții forma corpului și starea de bine dorită. Terapiile îmbunătățesc:

 

Remodelare corporală

Cuprinde terapii anticelulitice și de relaxare:

 • masaje anticelulitice combinate, masaj cu bambus,
 • masaj vacuumatic, electrostimulare
 • împachetări corporale, drenaj limfatic
 • liposucție virtuală – cavitație.

Încheiem procesul cu mult dorita relaxare a organismului. Această parte include:

 • masaje de relaxare, masaj terapeutic, 
 • terapie manuală japoneză
 • masaj pre si postnatal.

Aceste terapii oferă nu numai o relaxare profundă a întregului corp dar și accelerează procesele de regenerare, contribuind la o stare de bine totală.

Cosmetică facială

Are rolul de a oferi luminozitate tenului cu ajutorul aparatelor și serurilor de ultimă generație ce tratează fiecare “problemă” în parte. Printre tratamentele oferite se numară:

 • microdermabraziune;
 • peeling chimic
 • tratamentul cu vitamina C, anti-age;
 • tratamentul de hidratare, tratamentul anti-acnee;
 • pensat/vopsit/epilat;
 • laminare gene/sprâncene

Tratamentele cosmetice sunt o necesitate indiferent de sezon deoarece factorii ce stresează tenul sunt mereu prezenți. Produsele ce le folosim au compusi activi naturali ceea ce face ca aceștia să fie absorbiți într-un procent mai mare, iar rezultatele să fie mai bune!

Tratamentele cosmetice urmăresc activarea metabolismului celular astfel încât dermul să producă nutrienții necesari pentru a oferi tenului luminozitate, hidratare, elasticitate!

Vă asteptăm cu relaxare si armonie!

Echipa SYMBIOSIS

Margareta David-cosmeticiana

Margareta David-cosmeticiana

Margareta este absolventa a facultatii de Chimie si inginerie specializarea „Stiința și ingineria materialelor oxidice si nanomateriale”.  Și-a găsit înclinarea spre domeniul beauty urmândul cursul de cosmetica în cadrul școlii Ellite Academy .  Participarea la cursurile din domeniu o ajuta să-și actualizeze informațiile în acest domeniu oferind servicii profesionale.

Veronica Filip-kinetoterapeut

Veronica Filip-kinetoterapeut

Motto-ul ce o defineste este „Viața să iți fie despre experiențe și nu dependențe”

Veronica este licentiata in „Balneofiziokinetoterapie si recuperare medicala”. Experința în domeniul remodelării corporale a îndemnat-o să urmeze  cursurile masteratului de „Nutriție si calitatea vieții”. Și ca o completare a meseriei a acumulat informații despre terapii energetice și a dobândit gradul 2 în terapia Reiki.

Adrian Fodorean

Adrian Fodorean

Adrian, a absolvit atat specializarea de kinetoterapie cat si cursurile de tehnician maseur. Este o persoana plina de devotament si amibiliatate. Pasiunea pentru masaj il determina sa fie cat mai focusat!

Ce spun clienții noștri

Am fost la salon. Luminos, curat, confortabil. Atmosfera este relaxanta, plina de … energii pozitive! Esti intr-un univers zen, cu muzica ambientala care te relaxeaza si cu invataturile lui Osho, cuprinse in cateva carti care se “odihnesc” pe-o etajera. Dupa tratament te simti refacut si plin de vitalitate. Iar Veronica si Mihaela sunt doua minunate profesioniste, nu numai competente, dar si teribil de sufletiste si de implicate pentru fiecare caz in parte. Ele fac ca TOTUL sa fie cald, prietenos, distins, elegant, rafinat. Bravo! Felicitari!

Nazarica Moldovan

Un salon foarte curat unde ai parte de relaxare si de servicii profesionale garantate. Recomand cu drag! Rezultatele sunt surprinzătoare

Teodora Doina

Minunat! Recomand toate tipurile de masaj! Curat, atmosfera deosebit de placuta si relaxanta, servicii de calitate! Masajul cu pietre vulcanice e cireasa de pe tort!

Oana Roxana Pintea

Atmosfera super chill si de relaxare, perfect dupa o zi de munca Awesome ladies! ❤️❤️

Elena Ciuperca

Un loc minunat!!!

Ramona Murariu

Fă-ți o rezervare acum!