Fă-ți o rezervare Meniu
Electrostimulare musculară Cluj 60 min-110 lei

Electrostimulare musculară Cluj 60 min-110 lei

Electrostimulare musculară

Este considerat a fi unul dintre cele mai eficiente metode de a scăpa de kilogramele în plus și de a te relaxa. O ședință 45 de minute de electrostimulare echivalează cu șase ore de gimnastică și constă în aplicarea a 24 de electrozi pe zonele afectate de țesut adipos.

Cum funcționează electrostimularea?

În procesul de electrostimulare se transmit impulsuri electrice spre mușchiul pe care s-au aplicat electrozii.  Astfel mușchii se contractă și pentru a susține efortul fizic transformă țesutul adipos în energie, întreg  proces ducând la scăderea în centimetri.  Totodată cu ajutorul tratamentului de electrostimulare se tonifiază mușchii, se accelerează metabolismul și se diminuează gradul de celulită.

1028_Smooth_Muscle_Contraction

În timpul unei ședințe de electrostimulare musculară

Persoana este așezată în decubit dorsal, astfel putându-se relaxa și în același timp arzând caloriile în plus. Este recomandat ca durata unei ședințe de electrostimulare să fie de cel puțin 45 de minute. În primele 20 de minute mușchiul are resursele proprii de energie pentru a menține efortul fizic, însă după epuizarea acestora începe să transforme conținutul celulelor  adipoase în energie.

tonifiere si fermitateDe câte ședințe este nevoie ca să se obțină rezultate?

Pentru ca tratamentul să fie eficient sunt recomandate cel puțin 10-12 ședințe de electrostimulare cu o frecvență de 2-3 ori pe săptămână, urmând și indicațiile oferite de terapeută.

 Terapia cu  electrostimulare este recomandată tuturor persoanelor care doresc să scadă în centimetri și totodată să își tonifieze masa musculară. Este recomandată în același timp și persoanelor cărora din diferite motive nu pot practica  exerciții fizice (ex: intervine oboseala foarte repede, durata exercițiului fiind mică nu sunt rezultatele așteptate) În tratamentul cu electrostimulare nu este solicitat sistemul cardiac, astfel organismul nu obosește!

Ședințele de electrostimulare sunt contraindicate persoanelor care au implanturi metalice în corp, care au operații recente ( 3 luni). Este contraindicată în timpul sarcinii și alăptării, în perioada menstruației, în răni deschise la nivelul țesutului,  în bolile sau leziunile cu caracter hemoragic, afecțiunile dermatologice (dermatite, foliculite, eczeme, micoze etc.), flebite și tromboflebite. Dacă sunteți într-una dintre aceste situații este recomandat să înștiințați terapeuta înainte de a începe terapia  de electrostimulare.

Beneficii:

  • Tonifiere musculară și cutanată
  • Intensificarea circulației sangvine și limfatice
  • Reducerea țesutului adipos
  • Eliminarea toxinelor
  • Eliminarea fluidelor
  • Îmbunatățirea metabolismului

Alte Servicii Asemănătoare

Fă-ți o rezervare acum!