Fă-ți o rezervare Meniu
Access Bars Cluj 70 min-170 lei

Access Bars Cluj 70 min-170 lei

Access Bars- terapie energetică

„Access Bars reprezintă o serie de instrumente și procese menite să faciliteze mai multă conștiință pentru toți. Conștiința include totul, fără să  judece. Este disponibilitatea și capacitatea de a fi total conștient și prezent în orice aspect al vieții tale. Conștiința e abilitatea să te deschizi mereu spre mai multe posibilități, mai multă alegere și mai multă viață.”- Access Consciounsness, LLC. Stanford, Texas de Gary M. Douglas si Dr. Dain Heer.

Experiența mea

Pentru mine contactul cu partea energetică a început aproximativ de prin 2012. Am căutat, am citit, am experimentat și într-un final am găsit un sistem energetic care să corespundă cu sistemul meu, și anume Access Bars. Înainte de acesta tot povesteam clientelor de anumite cauze emoționale/energetice în funcție de ce le supăra. Chiar una dintre ele mi-a zis că de ce nu vorbesc doar, ca ar putea să mă asculte ore :). L-am itnegrat usor, deoarece este simplu și logic. Chiar dacă aveam informația, aveam nevoie să fie structurată într-o terapie.

Ce îmi place la terapia Access Bars?

Se focusează pe 32 de puncte energetice  la nivelul capului. Fiecare însemnând un segment din viața ta. Activând aceste puncte Bars se dizolvă toate trăirile, emoțiile cumulate și care nu-i mai folosesc întreg organismului. Principiul Access Bars constă în a fi prezent, în a trăi o viață completă. În a înțelege că putem să ne schimbăm percepția față de orice situație.

Trăim într-o perioadă de timp actualizată și cu multe posibilități și intrumente de a accesa ceea ce inseamnă autenticitatea noatră. Există  o gama variata de terapii energetice și fiecare persoana alege ce i se potrivește! Să te întrebi astăzi dacă aceste terapii energetice au efect este ca și cum ți-ai nega o parte din tine. Sunt studii stiințifice care atesta asta, mulțumită tehnologiilor avansate.

Aș putea scrie ce beneficii are, dar când începem să înțelegem că energia nu este limitată, energia nu are granițe, ea nu se direcționează doar către o parte a corpului, nici nu are rost să enumăr efectele.

Ce este important să înțeleagă persoana care dorește o terapie Bars, este că mingea e la ea. În funcție de cât e de dispusă acea persoană să primească, să schimbe, cam atât va funcționa. Energia este fluidă și are o inteligență extraumană, dar nu va forța niciodată pe nimeni să facă ce nu este dispus să facă.

 

 

Alte Servicii Asemănătoare

Fă-ți o rezervare acum!