Fă-ți o rezervare Meniu

Tu ce alegi?


 

Tu ce alegi? Masajul anticelulitic clasic sau terapiile cu aparate de remodelare corporală?!

Când o persoană se gândește că ar vrea să îmbunătățească forma corpului, se gândește imediat la masajul anticelulitic. Acesta fiind cel mai cerut ca și metodă de remodelare corporală și diminuarea celulitei. Fără îndoială rezultatele sunt pe măsură, iar relaxarea după o ședință de masaj anticelulitic este resimțită la maximum. Deși încurajez ca masajul anticelulitic să fie parte din rutina săptămânală a unei doamne, la fel încurajez ca la începutul programului de remodelare corporală acesta să fie combinat cu orice alte proceduri ce includ și aparatele profesionale.

De ce?

Practic, aceste terapii sunt complementare decât individuale. Combinând aceste 2 feluri de terapii: manuale și mecanice rezultate sunt mai rapide, relaxarea rămâne la fel și clienta este mulțumită.

 

Când se recomandă masajul anticelulitic?

Masajul anticelulitic are efecte vizibile la celulita edematoasă. Atunci când organismul reține fluidele și reziduurile și din aceste cauze se formează aspectul de celulită. Prin manevrele de drenare și frământare se stimulează circulația sangvină și cea limfatică și astfel, organsimul elimină surplusul de fluide!

 

Când se recomandă terapiile cu aparatele de remodelare?

Atunci când celulita este compactă, nodulară și există un surplus de țesut adipos. În acest caz, vacuumul, cavitația, radiofrecvența etc. au rezultate mult mai rapide și eficiente. Deoarece ele pătrund în profunzimea țesutului, intensitatea fiind mai puternică. Bineînțeles, trebuie avut grijă ca intensitatea să fie adecvată fiecărui tip de țesut și toleranță. Acum ca ai informațiile necesare, tu ce alegi?

 

Clar, recomand terapeutelor din domeniul remodelării corporale să fie informate, să urmeze protocolul, să informeze clienta despre efectele procedurii ce urmează a fi efectuată. Astfel se evită orice situație „surpriză”. Și relația terapeut-clientă trebuie să se bazeze pe sinceritate, implicare, profesionalism.

Așadar, dragi cliente căutați terapeuta care rezonează cu stilul vostru, cereți informații și aveți încredere în sfaturile oferite.

Gânduri de bine, Veronica

 

Share

Fă-ți o rezervare acum!