Fă-ți o rezervare Meniu

Curs de perfecționare

Curs de perfecționare. Pentru cine este acest curs?

Curs de perfecționare se adresează terapeuților ce doresc să-și îmbunătățească serviciile. Să-și extindă aria de clientelă și să ofere servicii profesionale. De obicei la cursurile de bază se învață manevrele ce trebuie efectuate, dar masajul nu înseamnă doar atât. Ce am observat de-a lungul timpului este o lipsă a continuității. Adică, masajul de multe ori este efectuat sacadat, nu are o continuitate, nu se simte ca o terapie! Nu se acoperă toate regiunile, nu există un flow al masajului, etc. Sunt elemente mici care fac diferența!

  1. tehnician maseur
  2. kinetoterapeuți ce doresc să-și îmbunătățească partea de masaj

2 cursuri în 1

În acest curs veți învăța să vă perfecționați masajul. Vor fi 2 cursuri în 1 deoarece odată ce ai baza bine stabilită restul vine foarte ușor. De aceea am creat și partea teoretică. Masajul cu bețe de bambus are la bază aceleași informații, doar manevrele diferă! Masajul cu bețe de bambus este etapa urmatoare a unei terapii. Te ajuta sa acționezi în profunzimea țesutului. Rezultatele sunt multe mai rapide. Clientele îl simt mult mai puternic si sunt încântate de efectele acestuia.

Ce informații se dobândesc în urma cursului?

În acest curs, pe lângă informațiile noi dobândite, vom practica mult tocmai ca la final să fie o terapie și nu doar un masaj!

Vom aborda pe rând:

  1. țesutul adipos, sistemul limfatic și cel muscular;
  2. indicații si contraindicații;
  3. managementul timpului și pregătirea terapeutului;
  4. moduri de îmbunătățire a serviciilor.

Când și unde se desfășoară cursul de perfecționare? calendar curs de perfecționare

Cursul se desfășoară în data de 25-26 martie, la sediul centrului Symbiosis situat pe Calea Turzii, nr. 61

 

Materialele primite:

Costul cursului este de 900 de lei(450/curs)

Pentru participare este nevoie să completați formularul și să achitați un avans de 50%

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaAkQmTap8RkD57zPnouipkvBlYD5uEzJ3oKiTdnQN-fmvkg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

De ce să alegi acest curs de perfecționare?

Ce mă atestă pe mine ca și formator:

Profesional:

Pe lângă acestea se adaugă 11 ani de experiență. Multe cărți și cursuri citite, am aprofundat terapiile energetice. Am creat și îl creez în continuare Centrul Symbiosis, Cluj-Napoca. În acest timp am format colegii noi, indiferent în ce stadiu se aflau. Deoarece sunt implicată, am observat și am cules date, astfel, am creat acest curs!

Cel mai sigur este să participi la curs! Si cu siguranță experiența ta se va schimba!

Detalii la numarul de telefon 0740987396

Ce spun clienții noștri

Am fost la salon. Luminos, curat, confortabil. Atmosfera este relaxanta, plina de … energii pozitive! Esti intr-un univers zen, cu muzica ambientala care te relaxeaza si cu invataturile lui Osho, cuprinse in cateva carti care se “odihnesc” pe-o etajera. Dupa tratament te simti refacut si plin de vitalitate. Iar Veronica si Mihaela sunt doua minunate profesioniste, nu numai competente, dar si teribil de sufletiste si de implicate pentru fiecare caz in parte. Ele fac ca TOTUL sa fie cald, prietenos, distins, elegant, rafinat. Bravo! Felicitari!

Nazarica Moldovan

Un salon foarte curat unde ai parte de relaxare si de servicii profesionale garantate. Recomand cu drag! Rezultatele sunt surprinzătoare

Teodora Doina

Minunat! Recomand toate tipurile de masaj! Curat, atmosfera deosebit de placuta si relaxanta, servicii de calitate! Masajul cu pietre vulcanice e cireasa de pe tort!

Oana Roxana Pintea

Atmosfera super chill si de relaxare, perfect dupa o zi de munca Awesome ladies! ❤️❤️

Elena Ciuperca

Un loc minunat!!!

Ramona Murariu

Fă-ți o rezervare acum!