Fă-ți o rezervare Meniu
Test Genetic

Test Genetic

Nou la Diette!

Pentru a veni în ajutorul obţinerii unei greutăţi corporale ideale şi a unei sănătăţi optime, am introdus testarea  genetică pentru a cunoaşte exact nevoile corpului tau, fiind o abordare științifică în domeniul nutriției! Cercetările recente au evidențiat faptul că există o strânsă legătură între ADN și modul în care organismul reacționează la alimentație și la exercițiile fizice.

In colaborare cu Nutrilite (NUTRILITE este lider mondial în domeniul vitaminelor şi al suplimentelor alimentare  care oferă o gamă completă de produse pentru o nutriţie şi o stare generală bună, inclusiv vitamine şi minerale esenţiale, antioxidanţi, suplimente pe bază de plante, produse de nutriţie pentru persoane ce duc un stil de viaţă activ şi produse de înlocuire a meselor), punem la dispoziția dumneavoastră noua metodă de testare genetică.

Testul nutrițional  analizează profilul genetic, furnizându-ne informații importante care ne permit să identificăm tipurile optime de dietă și de activități fizice pentru un control al greutății de succes. Rezultatele unice ale testului genetic sunt mai apoi utilizate pentru a concepe un Plan de dietă și exerciții fizice ce vin în întâmpinarea nevoilor tale specifice.

Probele pentru testul genetic vor fi prelevate dimineața, pe nemâncate (înainte de a consuma lichide sau alimente şi înainte de igiena orală). După prelevarea mostrelor, testarea va fi efectuată în laboratorul Novogenia din Salzburg (Austria), acreditat ISO. Laboratorul respectă cele mai înalte standarde de calitate şi asigură confidenţialitatea datelor, garantând rezultate exacte şi procesarea în condiții de siguranță a testului. Rezultatele îți vor oferi informații esențiale privind două aspecte: modul în care reacționează organismul tău la diferiți nutrienți – glucide sau grăsimi – și la activitatea fizică. Cei doi factori duc la stabilirea metodei ideale de abordare în procesul de slăbire.  Toate mostrele sunt distruse după efectuarea analizelor.

Obezitatea și aspectele legate de ea devin o problemă la nivel mondial. Consecințele acestui fenomen se reflectă în special asupra sănătății, impulsionând cercetătorii din întreaga lume să caute eventuale soluții. Cele mai recente studii științifice au confirmat faptul că un control al greutății de succes nu mai ține doar de numărul caloriilor ingerate sau arse. Dimpotrivă, s-a constatat că există numeroși factori ce influențează controlul greutății, printre care și genotipul individual. Dintre miile de gene ale genotipului uman au fost identificate cinci variații dintr-un total de patru gene care influențează greutatea corporală personală.

Despre NUTRILITE:

Inspirată de fondatorul companiei, dr. Carl Rehnborg, și de experiența sa în Orientul Îndepărtat, NUTRILITE combină puterea științei cu beneficiile naturale ale plantelor încă din 1934. Utilizarea inovatoare a științei în vederea maximizării proprietăților benefice ale fitonutrienților – nutrienții care se găsesc în plante – s-a aflat în centrul mărcii NUTRILITE încă din primul moment.

  • Cu o experiență de 80 de ani în domeniul nutriției,  Nutrilite are peste 150 de oameni de știință, cercetători și instructori, reprezentând cel mai extins personal științific din industrie;
  • În fiecare an, produce la nivel global peste 15 miliarde de tablete cu vitamine și minerale, precum și capsule moi, din gel;
  • Este una dintre puținele mărci mondiale de top din domeniul suplimentelor alimentare care practică agricultura sustenabilă în propriile ferme;
  • Nu folosește  ierbicide, pesticide nocive sau fertilizatori chimici, lăsănd natura să-și urmeze cursul;
  • Opt decenii de tehnici agricole sustenabile au fost parte integrantă din dezvoltarea produselor NUTRILITE.

În urmă cu mai mulţi ani, Carl Rehnborg a inventat o serie de tehnici sofisticate pentru analiza valorii nutriţionale a plantelor. În prezent, cercetătorii NUTRILITE din întreaga lume folosesc cele mai noi metode şi tehnologii pentru a îmbunătăţi tehnicile de extragere a ingredientelor din plante şi pentru a evalua potenţialul unor noi ingrediente pentru produsele noastre. Cercetătorii folosesc formule noi şi metode de procesare inovatoare, explorează ingrediente noi, îmbunătăţite şi folosesc echipamente analitice ultraperformante pentru a maximiza conţinutul de nutrienţi al concentratelor din plante.

Fiecare produs NUTRILITE este rezultatul direct al unor teste intensive şi analize de laborator realizate de cercetători, microbiologi, chimişti, farmacişti, nutriţionişti şi alţi specialişti.

Alte Servicii Asemănătoare

Fă-ți o rezervare acum!